Nie skonczony
Wiara w Polske
Kiedyś byłem małym chłopcem Teraz jestem Narodowcem To zmieniła unia cała W swym zamyśle doskonała
Wpuszcza wilki w owczej skórze bardzo zabójcze w swej naturze Nikt mi nie wmowi że to religia pokoju Skoro przybywaja chłopcy zaprawieni w boju
Robią nam ta cielecinke Robiąc przy tym dobra minke Wciąż zwiększają liczbę całą Już budują armię mała
To nie jest mowa nienawiści To bojazn przed tym co się może ziścić I płacze nad każdym słowem Bowiem Polak tyle powiem
To co stało się we Francji Wniesie ogrom arogancji To podzieli państwa Europy Każdy kopać będzie okopy
Za poprawność polityczną Za Europe etyczna Będą ginąć dobrzy ludzie Choćby walczyli w wielkim trudzie
Święty Ojciec Pio już przepowiedział Że nasz naród będzie wiedział Co ma zrobić w chwilach trudnych By nie wierzyć w tych obłudnych
Dziś mam piękna córkę Nie dam kazać włożyć burkę Chrześcijańskie mam korzenie Na nic innego tego nie zamienię
Bo moze nie doskonały Ale fundament mamy stały Nie jak tamta dziczyzna Bóg! Honor! Ojczyzna!
Poczekają aż wymrzemy Czy zaatakuje już bez ściemy Kłopot w tym że umieramy Wielu dzieci dziś nie mamy
Żadna wojna nas nie uratuje Bądź świadom co wróg szykuje Wyprze nas ilością ludu I po prostu wygra bez trudu
Jeśli teraz nie zdasz sobie sprawy To rzeczywistością staną się moje obawy Zniszczysz obóz jeden A powstanie nowych siedem
Licz się z tym że nas za mało Jak to nie jak już się stało Albo zrobisz czwórkę dzieci Albo wyrzuca nas jak śmieci
Nie potrzeba będzie armii By pokonać nasz lud marny Póki Polska wielka i wspaniała Zdaj sobie sprawę jak nas wychowała
Wielodzietna już nie w modzie Otóż nikt nie kąpie się dziś w miodzie System niszczy dziś rodzinę Robiąc sobie z nas Polaków wielka kpinę
Jestem zwykły wierszokleta Ale myślę tu o naszych kobietach A oni odebrać chcą wszystko Dom, rodzine i domowe ognisko
Shut the fuck up you non-American piece of shit! USA USA USA!!!
Lmao u fkn gibberish speakin gulag living potato farming goat fucker!!
Una mas cerveza por favor cochanie.
>>55881192
That sure showed him!
Sorry All Fags But this is Polish native soo fuck off
Good god. This poem is shit
>>55880975
ayy blyat kurwa idi nahui suka
k
>>55880975
We can't read Polish you Fuck it looks like two snakes trying to write a book.
.
>>55880975
Saprosilem 11 polakow do domu na objat I drinki dzis. Mama zadowolona, I wrzistko wysprzatane.
Poland apologizes for this OP.
>>55883954
you got most of the grammar right, but judging by your mistakes:
are you a second generation immigrant? it looks like you learned polish only by hearing it and not in a school
no offense just curious
M'n land uit kankerpool
>>55883954
Yes, left fatherland at 3y/o. Never schooled in PL. Speak a few other languages, friends of my mom and coworkers are impressed as fuck given their children babble through it. It's a tough language for sure, as is grammatical Grandpa-Deutsche. A recent import told me I speak a more modern style, I'd assume they are adopting western culture/grammar there. In any case, French Amerikan... I play with words, make it my own type of thing. Sure I can't singsong the fuck out of it, but the last time I went for 4 months, I didn't have to resort to English once and did just fine Anon. The philology through the Slavic/Latin/Germanic gives me a nice wordbank to draw from, reminds people I'm not a child, nor a retarded fuck. Even if my totally self-interested, side-studied, rare to utilize fuckups give me away, I'm honored as fuck to have the understanding and most of the time get the due respect from natives not to harass me about it in front of chicks.
this actually sucks m9
spent the day with Poles, i'd've chimed in regardless
>>55884797
That's pretty impresive. You say people tell you, you use a modern style? If you learned polish from your father, then I really wonder how you managed it xD. Usually you adapt modern polish by being surrounded by polish peers of the same age. I spent about 15 years in Poland so I learned it, but my parents never use modern polish so I woulndt have learned it otherwise. But modern polish is often
english verb + ować
examples: chillować
Good luck in your life then /pol/ish Anon
>Polish = poor
>Polish = Duda