edicija: muslimani nisu ljudi
>>62014173
moj mini dnevnik niitko nece vidit sad jer ce svi otic u ovaj thread
h-hvala
drugi za perfekciju aka savršenstvo
Dredovi danas bolji u dosta vrimena
>>62014272
UBIJ SE
B
I
J
S
E
jebem ti OP pičku materinu
>prošli tred
>'''ex-yu'''
>80% postova njemačke zastavice
>>62014287
Iman ideju anoni
sta ako sve dijaspora postove reportamo
mozda se domari smiluju i maknu ih sve za nase dobro
>>62014287
pa kaj, ionako je 80% ex-yu populacije v njemackoj
>>62014287
sta fali
treba mi treba s debelom guzicom
>ook sam čitav dan jedina bosanska zastavica na ex-yu
>ook skontaš da su svi u gradu i uživaju u ljetu a ja sam ovdje s ostalim degenericima
da li sam i ja možda vlah, možda je to? možda sam zato ovdje umjesto u pravom bosanskom stilu napolju i pijem i provodim se
kriza identiteta
>>62014341
>triba mi cura sa 20 iqa
Jos cekam kada cete prestati da odgovarate non-exyu zastavama.
>>62014419
OVO
V
O
dijaspora je gora od srba
>>62014419
>ook brdo povise podstrane se zove perun
>>62014419
hej ja nisam diaspora bar
CEMU SVE
egzistencijalna kriza mi uze zivot i energiju
>>62014442
ja palim za kanadu za mjesec dana mamu ti jebem a ti umri u bosni smdljivoj . BOSNA hhahahahaahha
>>62014474
LIK ZIVI U JEBENOJ
>BOSNI
AHHAHAHA PA NEMOS IZMISLIT
>>62014474
beng beng beng ides za kanadu
>>62014474
https://www.youtube.com/watch?v=a1U7qDICGKw
prc
Tik tak tik tak a vrijeme ide
A tik tak tik tak a tebe nema nigdje
A tika tak tik tak a vrijeme leti
A tika tak tika tak pa daj se sjeti
>>62014474
ima li većeg meraka od živit pa onda umrijet u bosni? ne bi reko
mislim, svaka čast tebi, rođen u hercegovini, živio u hr malo, ideš u kanadu sad, pravo romski, nigdje kuće, a beli te i dobar poso čeka u kanadai, 'kancelarijski', e moj bajo
OVA
DIJASPORA
JE
ENDEM
BUKVALNOG
IDIOTIZMA
>>62014631
zagreb bajo moj, rođen i živio do sada. daj mi opiši život u BOSNI. šta ekipa radi u bosni?
>>62014648
>bukvalnog
>>>/drina/
>>62014648
hahahahahhahaha ENDEM
Znam tu rec samo si se zajebao kaze se EKREM mislim na EKREMA JEVRICA HAHAHAHAHAHAHAHA
KAKO DOBRA FORA HAHAAHAHAHAHAHAHA
DOBRA FORA
>>62014549
>klasična tjeskoba
a može bit jebemu mater, takav sam oduvijek i ne znam to promijenit
ma rec cu joj jednom kad se napijem mozda
>>62014589
Tik tak peri guzu
Tik tak mjenjaj kateter
Tik tak tik tak
>>62014669
>zagreb
>ne hercegovina
>>62014674
>on ne zna sta je rusizam ni poanta tog posta
>>62014686
nasmijao sam se na ovaj post u stvarnom životu (USŽ)
>>62014669
ajde ti fino u kanadu izbjeglico, ima tamo posla, čeka na te
>>62014698
>bosna
Seseljkojidaba.jpf
>>62014631
kad mi se beograd smucio da sam hteo da poludim od onog haosa guzve i besnila sta li se tek desava po new york tier gradovima, nije ni cudo sto su centar totalne degeneracije drustva
normalna okolina i ljudi rastu kako opada guzva
cudna jednacina
>>62014730
Pa kaj ak je rusizam? Pola turskih rijeci su arapske, pa ih opet ne zovemo arapizmi neg turcizmi
ocijenite mi noge
niko jos nije skuzia poantu posta
kljuc kljuc katanac
>>62014743
makar ne perem šupak nikom drug moj, uživaj
>>62014744
sad ću da ti postujem sliku gdje ja živim, odselio iz grada kad sam vidio ko sve doseljava, sreća pa je porodično imanje očuvano i ima kuća dobra
budite iskreni
>>62014770
>>62014807
zasto dajes you dijaspori
>>62014807
>sreća pa je porodično imanje očuvano i ima kuća dobra
e to ti kazem, srecni su oni kome su roditelji nesto prakticno i korisno ostavili , svoja zemlja bre i kuca
>>62014807
bosanska sela su možebitno najružnija naselja u europi, sve dvokatnice bez fasada, krova i izolacije i udaljene 50 metara od najblizeg susjeda. Nigdje ikakve planske gradnje, uredenih dvorista ili ne daj boze brige o okolisu.
t. putovao pun kurac po bosni i ima rodbine u Kiseljaku
>>62014840
slika sa 4chena, pa slikaj svoje noge pa da ocenimo, lik je trenirao i realno izgleda kao zmaj ali to nisi ti pa ne znam zasto kacis tudje slike.
>>62014840
>to
>tvoje
>>62014871
>apartmani
>>62014872
>daljene 50 metara od najblizeg susjeda
kamo srece da su kilometar daleko od mene
aj ti lepo mrs u nju jork pa da vidis kako je lepo kad jedni na drugima zivite i serete
>>62014872
>kiseljaku
kazi ili radenska ili jamnica
>>62014879
>>62014881
hvala na komplimentima momci
>>62014871
Evo ispred kuce, moje je dole 300 metara jos a stan u gradu iznajmljujem
>>62014916
Ajde ne seri, Slavonska i Podravska sela su kuca na kuci i izgledaju beskonacno puta bolje, ko te jebe sto nikad nisi izasao iz juzne srbije smrdine
>>62014943
Pa i lipo je, moran rec
>>62014943
ti si prijatelju pobedio, nek ti je sa srecom tamo i u miru da prozivis
a jest vruće u pičku MRTVE matere zaklane
>>62014983
izgledaju bolje tebi jer si picketina
>>62014872
koga boli kurac za fasadu, jbt ne mogu bit u gradu da mi kmeče iznad glave da čujem kako se tuku mladi pari i da mi žohari trče po hodniku i to sve uz miris sarme i graha iz stanova, jebeš to, jebeš i susjede
jebi/zakolji/siluj
>>62015003
>pada kiša
>20 stupnjeva možda i manje
Kako je dobro biti dijaspora jebote
>>62014983
>Slavonska i Podravska sela su kuca na kuci
pa nisu baš
tj nisu uopće
t. podravec
>>62015029
jebi
siluj
zakolji
Jesu li sve zene kurve?
Hocu devojku iz filmova i pesama koje su obecavale romanticnu i tradicionalnu vezu izgradjenu na postovanju i iskrenosti.
Ne mogu da zivim u ovom drustvu gledajuci sta se radi. Svi su jebene zivotinje. Ne mogu sa zivotinjom da gradim zivot.
>>62014991
e hvala, ovi preko puta na drugom brdu su hrvati ljudi i ima prelijepa crkva na desno od mene na proplanku, moram vam i to nekad slikat
>>62014992
hvala drug
>>62014943
jebeno izgleda frende, al brijem da bi izgorio nakon mjesec dana tamo
>>62015093
sad cu i ja postat svoje pa r8
>>62015024
U kakvoj si ti rupi u gradu živio bog te jebo
ak si do 30te ne priuštim ovakvu kučicu, komotno se mogu ubit
>>62015081
pa i ja bi da budem kapetan od belu ladju
al nece da moze
https://www.youtube.com/watch?v=TO9KjeP6KOI
does ex-yu like ethiopian goddesses?
>>62015023
odjebi
pogledaj samo prilaze kucama kako su fino odrzavani, kad zades u bosnu kao da si se vratio 20 godina nazad u proslost
>>62015265
doslovno cajka
>>62015266
koji cuck strasno
ayyy jadni migranti
https://www.youtube.com/watch?v=erdxYmKbn4g
>>62015347
>udari ga 3 puta sakom u rebra
>kralj ni ne trzne
kako da postanem ovako muskast /ex-yu/?
Meni ovo sta iman valjda ok
>>62015425
pocni da se identifikujes kao srbin i desice se samo od sebe
>>62014173
re-edicija: Hrvati su muslimansko cvijece
IGRA ROK EN ROL
>>62015514
>nichan
daj konju umri od bolova molin te
>>62015347
HAHAHAHA PA KOJA SU ONI GOVNA
doslovno paraziti DO SLO VNO
>>62014943
JARANE,
Iskreno mi se svidja totalno ta slika, rodjen sam u bgu i smucila mi se guzva ali bih voleo normalnu komunikaciju sa svetom.
Sada pricam i o realnim stvarima, zapusen ti je nos i trebaju ti kapi za nos, ja prosetam 4minuta i kupim ih, jede mi se pica a mrzi me da spremam kao sada da jedem (ista govna, jedem sendvice) i odem i kupim.
Opet ovo je Balkan, sela imaju losu infrastrukturu i cesti nestanak necega (voda, struje, pomoci neophodne itd...), nije ovo Norveska ili Svajcarska.
Kako se zivi stvarno?
Jel bi bila dobra prica kao neko ko online zaradjuje da zivi tu?
Jel ribe/devojke/zene mogu da skapiraju taj zivot.
Realno treba mi i nesto da jebem a i da volim, ljubav i moze da ceka ali opet treba imati dodira sa zenama.
Uglavnom shitpostujem pa me ljudi gledaju kao budalu ali me BAS BAS zanima kako funkcionise zivot tamo.
Ja sam bio u vojsci po manjim gradovima i selima (valjevo, gornji milanovac i okolne kasarne), i to mi je bio najlepsi period zivota iako sam zakleti beogradjanin kome se jebe za ceo region i voli samo Beograd koji je extra u mnogo cemu.
E to "mnogo cemu" pocinje da bledi vremenom, kao i ideja o "zapadu".
Upravo me to sto si slikao zanima, imam drugara koji zaradjuje mesecno oko 10 000evra, ZIVOTA MI, nije laz i bait, decko je rekao da hoce da se seli u Sumadiju sa devojkom i da uzgaja hranu i da zivi tako (naravno lako je kada si gazda i sve mozes da narucis ako nesto zafali, kapiram i da on lupeta gluposti sa teznjom ka "prirodi" iz neznjanja).
Aj odgovori, bio bih ti zahvalan jer mislim da me takve stvari ispunjavaju, isuvise sam dugo bio "gradski" lik i nekako osecam da vise ne pripadam tu.
>zovu me ortaci na striptiz, kockali se i uzeli pare
>nisam zainteresovan toliko, radio sam to vise puta
>Kurvestije male se montiraju da ih startujes a ne zanimaju te
>Mnogo toga ima, a ne mogu da pise i nema prostora za moj hektar texta.
Kako izgleda zivot tamo ako mozes online da zaradjujes dosta ili da ti se online uplacuje lepa para
>>62015552
CELA JUGOSLAVIJA
Пoчивaј y миpy лeгeндo!
>>62015576
paznjokurve ranking:
taksista
ona mala kurvica
nichan
>>62015576
Za drugara koji zaradjuje....vec kupuje decko kucu, nije samo prica vec kupuje sa tom namerom, majka mi ima agenciju za nekretnine i njemu juri to.
Nije ni prvi ni jedini primer, pitam tebe ovako zato sve ovo.
>>62015672
Sta hoces ti koju picku materinu retarde, ciju paznju trazim???????????????? Tvoju? Koji ces ti meni kurac u zivotu maloumni majmune, hocu ako mogu lepo da popricam na ovu temu, ako ne izgubio sam par minuta kucanja teksta i to je to.
Ajde prosetaj negde dalje, budi odsutan bare 30min sa ovog sajta molim te.
Da taksista sam i sta sad
Počelo je
evo jos jedna
>>62015347
ma cekaj najjaci je onaj snimak valjda iz splita kad oni pajkani hapse onu babu jadnu hahah jebena murija najveca govna na svetu , pascad najgora
a ovi imigranti mi izgledaju tuzno
mozda moraju da prodaju da bi stigli dalje jer ih ovi krijumcari oderu za prevoz
nisu svi mudzahedini jbg, mislim ne znam, sjeban je rat
a ovaj bradati cetnik je jednako opasan ko i svaki radikalni ekstremista, on bi verovatno i pola srbije poubijao jer nemaju isto ubedjenje ko i on
Moram ventati negdje a nemam gdje. Samo da tekst stoji a slobodno downvotajte. Jučer je obiteljska prijateljica šetala našeg malog psa, Ponudila se, jer eto nema što raditi. Šetala ga je kvartom. Mali pa je unazad 3 mjeseca preživio 2 teške operacije. Izvadili su mu bedrenu kost, slezenu, prostatu i testise. Sve zbog raka. I nakon svega saznali smo da ima cca 3 mjeseca života jer se radi o agresivnoj vrsti koja se proširila na želudac i pluća. Ništa zato. Voliti ćemo ga, liječiti koliko možemo i hraniti najfinijom papicom. Naš dobri duh kuće to i zaslužuje. Šetala ga je tako blizu kuće, da se mali pas ne umori. U to je došao neki čovjek sa svojim malim psom. Psi su napravili što psi rade, zarežali su jedan na drugog. Ova žena se nije snašla, dok je u tom vremenu čovjek svoga podigao u ruke i Roka 3 puta nogom udario u trbuh. Roko se srušio na pod i počeo se tresti i vršiti nuždu po podu. Ona ga je uhvatila u ruke, odnijela kući i pozvala me. Ja sam dojurio s posla. Išao sam ga oprati, no kada sam vidio da ne može stajati na nogama odmah sampozvao taksi i završili smo na veterini. Osoblje veterine u Zagrebu su moji osobni heroji. Stvarno su napravili sve što su mogli. Dragao sam ga cijelo vrijeme i ljubio po glavi i puhao po trbuhu da ga rashladim jer je teško disao. Cjelo vrijeme smo se gledali u oči i onda je prestao disati. Ne želim to nikada zaboraviti. Moj prekrasni pas koji nas je uveseljavao 9 godina. Pas je nažalost nakon 2 pokušaja oživljavanja preminuo u mojim rukama. Tuga je premala riječ. Nije smio tako otići. Morali smo biti svi tu i zajedno biti s njime dok ide spavati. Bratu sam morao reći. On je došao s mora tokom noći busom. Nije dobro. Roditelji su van države i ne mogu im reći do sutra dok ne dođu da ne riskiraju vožnju autom. Najtužnija slika. Ponudim bratu da ga odemo pogledati. Tj. tijelo. I on hvata povodac i ja pitam što će ti. Kaže on - pusti. Dobri moj Roko, svi te volimo.
>>62016057
meni je macku zgazia autu prekjuce
>>62016057
evo ti barem jedan (You) hajde
>>62016057
:(((((
drži se anone, stavi sliku roka slobodno
>>62016057
Kao vlasnik psa i roditelj mogu ti rec kaj je meni trebalo bit da sutnem psa, i vlasnka na svu srecu ne. Pas bez povodca, brnjice, netreniran i agresivan koji skace po 2godisnjoj kceri i psu dok secemo po parku, a gazda 200m dalje drzi mobitel na svojoj glupoj glavi. Kad ie pas postao neugodan, djete uplakano i oas prestravljen u mom narucju oboje, odvalio sam psa nogom. Dvaput. Gazda je odjednom odlucio se pozabaviti situacijom i dotrcava do mene i prjeti pravnom drzavom, neobazirajuci se na uplakano djete.
Gazdu od udarca je jedino spasilo sto je zensko.
Zlostavljace zivotinja treba orebit pa pospremit u bacvu na oar tjedana.
Ekipu koja ne pazi i odgaja svog psa i ugrozava sigurnost svih oko sebe dok njihova 'pahuljica' nebi nikad ugrizla nikog - takve stavit u kavez sa lickim medvjedom.
P.s. moja sucut OP-u. Nemogu zamislit tu bol.
>>62016057
Odmah da kažem ovo nije trol sasvim sam ozbilja. Vidim da si napisao da je slučaj već na policiji i da znaš tko je krivac. Nisam inače nasilnik ali znam kako je imat kera i da se meni to desilo ovo bi učinio. Šetaj po kvartu po noći u vrijeme kada taj lik šeta njegovog psa, po mogućnosti budi s frendom da nebudeš sumnjiv, e onda nadji lika kada je na nekom blind spotu i samo ga kresni u facu jednom da se usere ko nikad, i obuci tri sloja čarapa da ako te ugrize njegov pas nema frajer dokaza protiv tebe. Na sudu će lik bit agresivan i srat a ti samo ignoraj i reci da se izvlači i da si je sam napravio tu modricu na facu da sudac osjeti empatiju prema njemu.
>>62016368
svrsio sam
>>62015726
ti si taksista? ajde dokazi timestamp fotkom
>inb4
>ko si ti da ti ja bilo sta dokazujem
>ja sam, glup si
>ajde idi prosetaj 30 minuta
>zelenopis dug pola metra
ili
>nema odogovora
>oooo pa di si anone!! nisam te vidjela 100 godina heheh
>>62016486
Znam da je bait, sta ti imas koj kurac da trazis od mene timestapm i slicno ali odgovoricu ti na to...cisto da pojacam guzobol za sliku, evo ti ceka me devojka za sex, timestampovacu to, zamisli kada ti kaze hocu nesto tvrdje i jace od ovoga sto grilim veceras :DDD <3
Anone....Ja sam Bog (ako hoces da se pecas na ovo, to je moj licni zivot i nema veze ni sa cim) ali je bosanac sisa zato sto nece da mi iskreno odgovori na moje pitanje.
Bosanac aj odgovori moram sam da saljem sliku na komp pa da radim timestamp.
>>62016057
Jesi ti peder?
Nadji odma tog lika i urnisi ga od batina bezbolnom palicom u glavu
uf sta bi dao da me sad jedna hrvatina izjebe
moj supak jednostavno trazi kurca, vec mi je vlazan
neka hrvatina ovde?
>>62016935
ajde bogati ko da moram bit zensko, sta ti uopste vidis u tim zenama?
nema seksa dok ne udare jaja od jaja
>>62015766
Alo Puljas nadji mi nesto jeftinije ili daj neki br
>>62016845
Evo ti sa vibera slika, jel sada mozes da prezivis?
>Moja devojka ima jacu ruku od tebe
>Prebila bi te realno bez zezanje
Kako se osecas sada?
>>62017062
>uvijek jedna te ista ivana
jel to ona fitness instruktorica s kojom si izgubio nevinost?
>>62016764
rasna kurva dbi
koliko je kurceva primila prije nego sto je tebi dozvolila da je taslacis?
>>62017091
ako je ona fitnes instruktor sa takvim jadnim ramenima i debelom rukom ja sam fil vrucina
>>62017062
>hvali se sto mu je devojka debela ili mozda cak i muskaraca
ok brate
KOJA LJUBOMORA AHAHAHAHAHAH A DI SU VAŠE CURE ILI BOLJE DA KAŽEM WAIFU 2D CURE NAKAZE NAKARADNE
TOP KEK JEBI IM MATER VLADO
lol banovan crvat
>>62016574
>>62016706
>>62016845
>>62016935
>>62017020
>>62017123
hehe pa ti budi pedofil
>>62017091
>>62017093
Ja sam ih postovao barem 5 do sada.....ova je najbolja i najlepsa, sa njom sam u vezi i to mi je devojka.
Raskidamo prekidamo ali tu smo, cuvate vi sva moja sranja, bolje znate nego ja sa kojom se jebem.
Nije mnogo kurceva primila ranije, recimo bosanac tvoja majka je primala enormnu kolicinu kurceva i zato postujes pod tom zastavicom, zato si musliman, to je jednostavno cinjenica jer drugacije ne bi ni postojali (prodali ste dupe/picku za mir jer ste kukavice i nije ni cude sto sluzite za pricanje viceva u regionu).
Pocinje da se javlja problem zato sto ne jebes nista jer u majcin podrum ne uskacu devojke zeljne lika koji gura kurac u 7days kroasan i onda seres bez potrebe. Jednostavno devojke to ne vole ali obzirom da radis to onda ces jako tesko shvatiti svoj polozaj i "izlaz" iz njega, bices samo jedan glupi kroasanko na netu ili jedan glupi bosanko na neto (i bez neta mi smatramo bosance debilima).
>>62017091
Pa sa njom sam u vezi anone, nema drugih Ivana, bio je neki raskid pa sam postovao moguce ribe i ribe sa kojima sam se video a i tada je bilo guzobola.
Zelis li jos jednu pa da te smorim?
>Uvek Ivana, evo je druga ali nju ne zelim da jebem a drkas na takve ribe
Pazi kada mi napise izvini greska...hahahahaha to vi ne znate da tumacite, a zvala jos 5puta greskom na mobilni to vece
>>62017363
hehe hvala druze kroasanko, provjeri
>>62017302
>>62017363
to je taj kompjuterski genije
prkosi zakonima univerzuma
>>62017368
Ok rado...
alfa as fuck
>>62017368
ajde taksista pricaj kolko je Ivana kurceva primila prije tebe, nije sramota majku mu jebem
pa sta ako je vristala i svrsavala na tudjim kurcevima prije? bitno je da ona tebe voli
>>62017435
kroasanko jebo te bog provjeri mi ih: >>62017388
>>62017388
provjereno, al nisam kroasanko
kroasanko mi je brat od strica, mi smo pašenozi
>>62017492
a jebemu, prvi put u 500 godina mi se okrenu duplici a kroasanko nije tu da ih vidi, nema veze, ko nema srece u kartama ima u ljubavi
>>62017135
>>62017190
Brate riba nema gram masti, sem ako si degen zatucani ne mozes videti da joj je jaka ruka....kazem vam prebila bi vecinu vas "podrumasa" bez problema, guzobol mi uliva nadu i osecam se bolje, najjaci je ovaj sto je zove debelom a vidi se linija tela i struk koji je bas dobar.
Evo vam radina profilna slika, cima me da je jebem a ja necu
>>62017222
Hvala anone, drago mi je da ima normija ++
>>62017551
>seen
>seen
>seen
hehe
>>62017550
>>62017569
trk do rutera buco
>>62017579
ja i buco ko dva goluba
čas jedan leti do svog rutera čas drugi
>>62017551
au brate nije tebi lako
>>62017579
zasto, nisam banan?
>>62017637
broji do 10
>>62017653
jesam, mozes ti mene reportat kolko oces, domari su ocito odustali jer smo ih ja i bosanac pobijedili
Daj mi casu da nazdravim
da te lakse zaboravim
ljubim druge, al' ne vredi
tvoj lik nece da izbledi
I pijan i trezan
za tebe sam vezaaaaan
>>62017685
>jesam
na glas
>>62017702
ok jesam
kontam da svrsim nisam odavno
al samo pod uslovom da neko od vas ima volje da zajedno razvlacimo spermu
nemoramo gutat i meni je to odvratno. Jednom mi se desilo da mi sperma dodje slucajno na usnu, nije mi se svidio ukus dbi
Dovidenja drugovi i drugarice, kao sto vidite pobjedili smo zle fasisticke domare, ja sada idem spavat a vidjet cemo se sutra!
>>62017786
ajd u zdravlje i da se sutra vidimo
samo postaj onu sliku iz crtanog filma gdje plavusa pusi gljivi i ja cu te prepoznat
>>62017817
Moze
>>62014760
nisu arapske vec persijske.
Do ranih 1900, turski jezik koji se koristio u evropu bio je 80% persijske reci.
Stvari su toliko bile u govnima, da turci iz evrope nisu mogli da razumeju turke iz anatolije.
svaka turska rec koja je uvedena ovde 99% njih je zapravo persijskog porekla.
>>62015347
nasa policija je apsolutno najbolja nemam pojma o cemu pricas.
Bio kriv, ne bi kriv, bices pretucen, pa ako si kriv, neces opet, a ako nisi, nece ti ni pasti napamet.
>itt: jazavci koji nikad nisu jebali
>>62017948
>Bio kriv, ne bi kriv, bices pretucen, pa ako si kriv, neces opet, a ako nisi, nece ti ni pasti napamet.
idi begaj, zasto da udaraju nevinog coeka?
hello darkness my old friend
>>62018075
Da mu nista lose ne padne na pamet
A u bosanac al si ti neki naivan lik
https://www.youtube.com/watch?v=iO79DhItC_c
>>62018113
moja fora bi bila
>Ciao mala, hajde da reformiramo Jugoslaviju.
>>62018149
>ti budi Bosna, a ja cu da penetriram u tebe
AHHHHHHHHHHHHhhhhhhhh
Razoricu te ko Vukovar '91
Mogucnosti su neprocenjive.
http://vocaroo.com/i/s18yF4WtvjZF
>>62018170
>>62018149
>svrsavam brzo ko hrvati oluju
>Isprskacu te ko JNA Dubrovnik
>>62018149
ne mogu da opisem kako me trigeruje sto ima toliko degenerika u Srbiji
njih oko 6000 ce se naci da love ova govna po gradu
a najtuznije je sto ima 10/10 srednjoskolki medju njima
umirem u ovom jadnom svetu
da li igrate pokemon go braco moja?
>>62018213
Sto pokusavas da zvucis kao nafurani Zemunac koji se tripuje da je opasni krimos? Pricaj normalno jebo te bog
>>62018227
ne
>>62018221
ja to nisam ni kao mali gledao i tad su mi pokemoni bili retardirani
>>62018227
to sranje je trebalo da ostane u usranoj Americi i da ne siri degenerizam po Evropi, ali naravno jevreji rade svoj posao dobro a nasi pacenici odma skacu na kurac cim se pojavio
shameful display
>>62018270
ovo
anime u celini je kancer
>>62018149
>Ima da udjem u tebe ko Ratko Mladic u Srebrenicu '95
>Uocio sam te preko hale, kao snajperista civila u Sarajevu.
>>62018259
ja bas pricam kako pircam, a ne palim se na krimi dzimi fore ne znam sta si ti umislio.
>>62018213
hahahaha
>>62018170
>>62018299
>>62018214
Ma dajte ljudi ove fore su neprocenjive a nemam nijedan you...
Drkala sam mu kurac a on se cudno uvijao i jecio je.Rekao je da ce se upiskiti ako nastavim tako a ja nisam prestajala,htela sam da vidim kako piski
kaj šutite usrali ste se a
>>62018600
Ajde decko kupit ces zube s poda, mars odavde!
>>62018149
pa cekaj stani malo, oces da kazes da policija treba da bije covjeka "Da mu nista lose ne padne na pamet"
pa kako te nije sramota te sjede kose? Jebo mater ako ja nebi odrobijo tog policajca koji bi mene istuko bez razloga kasnije
ovo je mali grad sve se zna, zapamtio bi mu lice, jebo bi mu majku i majcine svatove. Mada ja jos nikad nisam cuo da je ovde neki policajac udaro nekoga a da nije kriv
evo ih
štakorčići izgmizali iz rupe
>>62018655
Normalno
Policija treba da ima pravo da sa tobom radi sta hoce ako se pravis pametan ili odbijas da saradjujes ili se ponasas sumnjivo.
>>62018679
Pa da pocele hrvatske zastavice da se pojavljuju
>>62018714
>>62018738
poradi na mamcima šonj, ovo ne prolazi ni na redditu
pokušajte se ne zaljubiti
ne mo gu će
>>62018714
ako se pravis pametan, odbijas da saradjujes ili se ponasas sumnjivo onda da, to postujem
ne opravdavam one koji misle da su iznad svega pa ne postuju ni rodjenog oca a kamoli policiju
>>62018818
jebala te ona, nebi je stapom tako
ne vrijedi ni po picke hladne vode
ahahahahahahahah kako sam vas spustio pa nema ko sta da kaze!
Ljudi moji, podrum radi stvasta.
>>62018868
mani me se i odi raspravljaj sa srbinom je li u redu da ti policajac gura pendrek u pakšu ili ne
>>62018905
>ove projekcije
taksista ja sam znao da si ti malo udaren u glavu al da si ovoliko udaren to nisam znao
>>62018957
Brate kroasanko moj, sta ti je trebalo da radis ono.
Jel si toliko dobro misljenje imao o ovom forumu i mislio da ces biti cool?
Jel si mislio da je to stvarno dobra fora?
Ili si jednostavno to sto jesi, autizam prica te vozi do kraja!
>>62019030
da budem iskren prema tebi, meni je najgore sto se osjecam kao zena ustvari sam musko
>jedini hrvat u threadu
>mlk
>>62019060
da budem iskren i prema tebi, bojim se da si u zabludi. Ti nisi hrvat, ti si srbin. Hrvati su bili samo periferno srpsko pleme
>>62019098
OBO
B
O
>>62019051
Jel me sprdas jel ovo novi nivo trolla sada?
Ja se palim pa odgovaram na sve ali reci mi?
Mada me razocarava da nisi hteo da mi kazes nista oko zivota na selu a video si da me zanima a na ovakve gluposti udaras reply, mislio sam da si bolji lik.
Recimo ja sam idiot koji bi te ispljuvao ovde ali da si mi ostavio ono pitanje rekao bih ti sve sto te zanima cak i da si me vredjao.
Nismo svi isto jebiga....
>>62019060
Nisi jedini, Srbi su Hrvati koji su uzeli pravoslavnu veru.
Hahahhahaahhaa mislim da bih za tako nesto dobio metak u glavu ovde.
Zamisli tek ovog morona koji je hteo da se dodvori Hrvatskoj publici pa je rekao ovo, cudi me da ga niko nije skratio za glavu mada je garant doziveo traume od nekih nacionalista.
https://www.youtube.com/watch?v=dGao0VbZBMo
>>62019098
>>62019148
tko vas je povrijedio škvadro ?
otvorite dušu, barem ste ovdje anonimni
>>62019223
gdje se vidiš za 5-10godina
po glasu me podsjećaš na frenda iz beograda, isto tak priča, ima iste brije
>>62019223
ne trolam te, ozbiljno ti kazem, imam te pederske nagone s vremena na vrijeme. Neki dan sam sa drugom bio na bazenima i fatali smo se za sise onako drugarski. Digo mi se kurac nikad tvrdji nije bio. Sta da radim?
a to oko zivota na selu, sta da ti kazem, selo ko selo, premeces baljegu gore dole, moras da hranis domace zivotilje, krave, koze. Recimo koza kad se okozi, ona rodi malu kozu (zove se jare). Od tog malog jareta nemas nikakve korisiti dok ne odraste i pocne davat mlijeko
>>62019224
evo da ti otvorim dusu po drugi put
nisi svestan sta bi dao da me jedna hrvatina izjebe. Da me jebe zguza da curi niz butine
>>62014776
Prvo što sam pročitao, je bilo odjebi.
>>62019361
odi na jadran i instaliraj grindr
kažu da je svaki četvrti muškarac na zemlji biseksualac
noć papkani
noć papkani
>>62019321
Po cemu to vidis, po ovom vocaroo >>62018213
??
Beogradjani ti imaju specifican naglasak, ne postoji grad u Srbiji sa istim naglaskom.
Cak i dok je bila Jugoslavija, Beogradjani su imali specifican naglasak i ponasanje.
Srbi to misle da se mi foliramo i slicno mada su tako mislisli svi u bivsoj Jugi!
Moji mi kazu da niko nije voleo Beogradjane, isto kao danas, tebi na utakmicama u Nisu, Kragujevcu, negde u Vojvodini skandiraju "MRZIM BEOGRAD" https://www.youtube.com/watch?v=mze-Y4cZxD4.
Niko nikada nije voleo BG ali su svi uvek hteli da zive u njemu, to je vec skoro 100god stara cinjenica.
A ovde ljudi imaju taj "slican" izgovor pa te ja podsecam na tvog druga.
>5-10god.
Uspesan privatnik koji zivi na relaciji Beograd-Santorini (to mi je ideal), ali voleo bih biti u Beogradu i Mediteranu (CG mi nije drag a Hrvatska opet je blago neprijateljska iskreno).
>>62019323
Pa stvarno moze da ti digne kurac muskarac? Njegovo telo, glas i sve ostalo, veruj mi ne sudim ti, ako ti prija to onda slobodno radi to.
Mene je palilo da vidim kako izgleda kada je zena dominatna i platio sam kurvu profi da mi udari samar, zamalo je nisam polomio i skapirao da to nije za mene. Hocu reci da ti se mozda i nece svideti jebati muskarca ili biti jeban od istog pored picke i zene.
A kapiram da ako si gej onda mozes nikada lakse sex imati jer si sa muskarcima u kontaktu, ja kada sam se uclanio i ostavljao svoje slike na SMOKVI cak su me muskarci startovali a zene je boleo kurac.
Sto te pale moje ruke sa ove slike?
>>62019584
uf kako bi ti posiso te prstice :3
ajde ovako, da se nadjemo ja, ti i Ivana mozemo i kod tebe nema veze. Ja izdrkam na sto a vi uzmete i razvucete svoju spermu izmedju sebe
ja bas volim da trcim oko grada i da skuljam pokemone
>>62019653
>uf kako bi ti posiso te prstice :3
Sta te pali tu majke ti???
Ja sam ultra perverzan i imao sam sex dosta puta, eksperimentisao dosta puta itd....
Ali sta imas sa mojim "prsticima", niti su "pristici" da su sitni a niti imam saku neku veliku pa da ti to bude fetish, saka mi je normalna, baz ne kapiram sta ti je taj detalj kod mene gotivan i sexualan mada mislim da me lozis.
>>62019653
A Ivani kada bih rekao za tako nesto....uhhh nikako, ona bas bas nije u fazonu da ista proba, ja sam cak predlagao i muske i zenske trojke i zajebancije, ma kakvi, NIKAKO, bukvalno samo hoce ona i ja da imamo sex i nista vise!
Takva je, mada i stvarno je dovedem do orgazma par puta i ona mene, ne treba mi nesto vise ali to je zivot jebeni na kraju krajeva i treba probati sve samo ona nema taj rezon uopste.
>>62019792
pokusaj da je nagovoris nekako pa da to organizujemo, sve je to normalno, u ljudskoj prirodi je da eksperimentisemo
Dali ste nekad upoznali demona u ljudskom obliku?
>>62019834
>>62019834
ahhahahahaahah prvi put da ovako komentarisem na gej raspravu da ide.
Pa sta tebe zanima? Ivana ili Ja, hipoteticki pricamo u slucaju sexa nekog?
Sta je tebi zelja, nemas zelju da jebes zensko u ovom slucaju koliko sam provalio.
Jel si voajer?
Ajde iskreno ako je neko u fazonu da gledam ja bih imao sex i da me neko gleda, nalozio bih se na to, imao sam vec jednom i bilo mi je extra mada sam bio klinac i neiskusan pa mi je sve bilo "extra".
Sta te pali ajde pricaj
>>62019849
Džinn ponekad može da se ukaže bolesniku u obliku insane (muškarac, žena, dijete, mlađa ili starija osobe) sa ciljem recimo zastrašivanja, ali ubrzo iščezne kao takav ili nestane nakon učenja kur’anskih sura.
Da, džinni uz Allahovu dozvolu mogu da uzmu oblik sina Ademovog (čovjeka). Takođe, poznato je da mogu i da uzmu oblik raznih životinja, međutim koliko je meni pozanto, obični čovjek ne može da prepozna i da zna sa sigurnošću da li je to džin u ljudskom tijelu ili ne. Iz nekoliko hadisa se jasno vidi da ashabi Poslanika, savs koji su bili na većem stepenu bogobojaznosti od nas, nisu bili u stanju da ih prepoznaju.
>>62019849
Idi na x jbte mada mene ta tema zanima do jaja, upozznao sam ozbiljno zajebane ljude u ljudskom obliku, ljude koji savrseno kapiraju i shvataju svet oko sebe, kazu uvek sta treba i reaguju kao da su programirani za svaku situaciju a sa druge strane zakona su.
Kao da su primenili snagu svoje podsvesti u losu stranu.
Nije to demon opet ali...previse bih morao da piracm jer je to tema koja je mene ceo zivot interesovala, jednostavno ima cudnih ljudi, veoooma cudnih, demon nije entiet koga mi zamisljamo kako pljuje vatru, ruzan je i zajeban, to je jednostavno inteligentna, jaka i destruktivna energija u nekom obliku ili u nekoj meri.
Kapiram da te ne zanima to sto si pitao a ja se trudim bezbeze sa odgovorom.
https://www.youtube.com/watch?v=8PAKPqCeykQ
Sub pls
>>62019965
Ti ceš nažalost ovih dana videti neku vrstu demonsķog delovanja,ali ne brini i ne plaši se. Samo će ti se percepcija otvoriti malo...teško shvatljiv glup i nebitan post, znam. Ali postuj dozivljaj ovde kad ti se desi.
>>62020115
Hahahahahahaha, makar i shitpost ali se nasmejem. Jbte zora je a ja delim jutro ovde a do malo pre sam vas ispljuvao kao nikada (opet bih).
Pazi bosanac iz mojih sexipilnih prstiju krece demon ZoZo, googlaj pa vidi kako je sa njime se igrati.
>>62020021
Eh...da znaš šta sam ja, verovatno bi mi prijala razmena reči sa tobom o takvim temama. Retko srecem ljude koji imaju sopstvene reči opisivajući dozivljaj i percepcija ovog života i vreme-prostora...ma... ti si kul, javi kad ti se desi neko čudo. Pozitivno naravno.
>>62020083
haha dobar si za pocetak samo tako nastavi
>>62020250
Opet ne znam da li me zajebavas ili si ozbiljan?!
Sta sam ja to pametno rekao pa da te intrigira ovde?
Citao sam, gledao, ucio i pricao mnogo o paranormalnom/religiji/zivotu/smrti/tajnama/zaverama/nlo itd....mene to zanima od kada postojim.
Zapravo ne postoji bitnija i mocnija stvar od spoznaje svega sto tvoj ljudski kapacitet poseduje (a poseduje jako mnogo) pa sve do toga koja je nasa svrha i da li smo sami u svemu ovome, koliko je alhemija kao drevna nauka istinita i kako su ti ljudi jos onda spoznali sve potencijale naseg uma.
Odakle NLO otmice, ima ih previse da bi bila slucajnost i ima slucajeva koji su NEMOGUCE biti slucajni ili lose protumaceni.
Sesto culo coveka postoji i kapiram da je to neka granica kojom vidimo duhove ili spoznajemo taj svet, zovi ga sreca, intuicija, osecaj, slucajnost....kako god, ima necega.
Zao mi je sto je i ovo jos jedan shitpost i ja nemam nikada ni sa kim da pricam bilo sta pametnije ovde mada i sam ne doprinosim tome u vecini slucajeva.
>>62020426
ne zajebavam ja nikog. znam da trenutno osecas da govorim ono sto jeste, tj. istinu.
zanimljivo je stvarati apstraktivne pravce misaone i dobijati drugacije odgovore na pitanja koja se formiraju tek posto se odgovor dobije.
*ne kucam sh jer mi je fon na punjenju a naviklo mi se na fonu da kucam šđčć itd.
https://www.youtube.com/watch?v=lwnoSeiAFSY
>>62020672
https://www.youtube.com/watch?v=i63cgUeSsY0
fuck yuogos
Ajmo ljudi ustajte vreme je za govnopostanje!
>stavim oglas u švicarskoj kao inžinjer i webdev prije 3 dana
>željena plaća u razini čistaćice
>jedna osoba pogledala oglas
>mlk
a da podignem cijenu možda ih ovo plaši?
>pošaljem 35 zahtjeva za posao prije 4 dana u hrvatskoj
>jedan odgovor kako će mi se javiti, dvije odbijenice
b-budem još pričekao, s-sigurno će biti nešto
>>62023980
Najbolje anone je da isceniras svoje samoubistvo.
Ali da, trebao bi da stavis vecu cenu, ili da stavis u oglasu nesto kao "po dogovoru".
>>62024031
>Ali da, trebao bi da stavis vecu cenu, ili da stavis u oglasu nesto kao "po dogovoru".
ali onda me neće ni razmotriti, samo će uzeti nekog švabu ili švicarca koji je već tamo,
samo ih želim motivirati da mi ponude posao na godinu dana (odnosno ja ću toliko otati kod njih, možda i kraće) i da se kocakju sa mnom jer sam toliko jeftin (recimo da drugi imaju bar duplo već plaću bez problema)
za rh ne vrijede pravila kao i za EU, za švicarce smo još uvijek 3 svijet - radna viza
možda pretpostavljaju kako ću ostati kratko jer je plaća toliko niska... ili da sam glup i da nisam istražio stvari
>>62024162
Pretpostavljaju da nisi realno procenio koliko ti treba novca da iznajmljuješ stan, da platiš račune i da jedeš.
Ujak mi je živeo i radio u Švajcarskoj i imao je oko 3000 franaka kao magacinski radnik.
>comedy gold lel
pogledajte si živote na što liče
>>62016057
>Bratu sam morao reći
cjelo vrjeme sam mislio da je to neka zenska napisala
>>62024346
>Ujak mi je živeo i radio u Švajcarskoj i imao je oko 3000 franaka kao magacinski radnik.
(proguglao sam magacinski)
bruto ili neto?
tamo se može preživljavati sa 2300 franaka, ako uloviš posao naravno
ako ne uolviš bankrotiraš i sjebeš svu ušteđevinu u roku mjesec dana samo tako i žicaš starce za autobusnu kartu za nazad
>>62024449
ajde bar se trudim nešto, kaj oćeš od mene?
nisu svi rođeni sa roditeljima u srednjoj klasi i nekim vezama
>>62024886
Neto.
To je bilo pre sedam osam godina.
Vukovar nikad nece biti _____
dobrodosli u republiku Hrvatsku
Ekrem jevric
More like
Eurokrem Jevric
postajte 10/10 kekse
merhaba i am bosnian muslim but brexit make me scared because racism help
>>62025642
RAUS
Muslimani?
>>62025203
Byкoвap će biti Byкoвap
So I've brought home this food in a can called prebranec, it looks like some kind of baked beans on a picture. What should i expect it to taste like and do you have any tips for more ingredients to make it even better?
>>62026092
fry bacon and mix it up
>what should I expect
to fart a lot and to have a good shit
IGRA POKEMON GO CELA JUGOSLAVIJA
JEBALI VAS POKEMONI CRKNITE GOVNA DEGENERICNA
Jos 4 sata.
>igram democracy 3 s amerima
>korak 1. vojsku svedem do rezervista, dug pada jer napokon ne trošimo jebeno
>korak 2. policija, tajne službe dobiju sredstava koliko ih srce želi
>maknem pomoć drugim zemljama, maknem poticaje za bio-gorivo, stavim žestoku regulaciju ispušnih plinova i poticaje za rad od kuće, kampanja za voziti bicikle
>dižem bonove za hranu, ukidam naknade za nezaposlene, ukidam privatne zatvore, zločini padaju
>pokrećem projekt izvanastavnih aktivnosti za mlade, dižem provjeru hrane, na hrani mora biti neznačeno od čega je
>ubije me "Black Power Movement"
>igram democracy africa s bilo kime
>napravim afričko čudo, ekonomija cvate, ulice sigurne, trgovian preko granica cvijeta, obrazovanje jebeno dobro, zdravstvo jebeno dobro, mičem poreze osim na dohodak i naslijedstvo i prodaju, žestoko zabranim rezanje ženskih spolnih organa, doslovno raj u africi
>ubiju me "Mothers of Matriarchy"
realno dbi, što si bolji crnje i žene su gore
možda da odem drugim smjerom i sjebem ekonomiju i napravim nekakvu represivno-socijalsitičku državu možda bi preživio duže
dobrodošli u republiku Hrvatsku
HVALA TI BOZE STO NISAM HRVAT
JA UFATIO DVA POKEMONA
>>62025263
>>62026949
meni ovo prebased izgleda, ko neki wild west samo jos tri put gore
>>62026972
ali jesi, samo pravoslavni
anoni s-sta je ovo
>>62017733
Sramota bi vas trebala bit dbi
>>62015218
takodje
https://www.youtube.com/watch?v=37b4KkJDEDs
Fucking nice
Pare se vrte anoni, kako u vas
>>62027421
molim te samo nemoj hrvatske prodavati
evo ulovili su 5 cigana s hrvatskim putovnicama kako kradu po španjolskoj kipove iz crkve
>>62027583
>on ne kuzi da san ja apartmanko koji prijavljuje goste
Gde ste Hrvaćani mamu vam jebem
>>62027771
>hrvacani
oni su Hrvatijanci
Oд тoпoлe oд тoпoлe пa дo paвнe гope
>le ebin hrvacani i srvijanci meme
>>62027820
>ne Hrvatijanćani
shiggydiggydoo
Umoran, bolestan i malo ranjiv
nikakav, ocajan pomalo sanjiv
napolju pticice pale bi nicice
kad bi me videle
polomljen, porazen i malo mrtav
trese me groznica, glas mi je drhtav
tramvaji prolaze, vode dolaze
dok me ne utope
a napolju nista vise
osim tople letnje kise
a napolju lisce susti
izgleda da mnogo pljusti
Na moru sam od 19og i kaj sad?
>>62028140
triba ti odmor na moru
>>62028194
u krivin si apartmanima
>>62028260
Kazem ti nadji mi nesto u Puli za avgust i mozemo da pricamo stari ok? bok
https://www.youtube.com/watch?v=3sZANz9BqWQ
Đe imaju da se kupe mehaničke tastature na ovim našim prostorima?
>>62028343
>puli
on je doslovno dron zidova
>>62028374
u hrvatskoj i drugin eu drzavama ima koliko got oces
>>62028260
Kaj ima uopste u toj Podstrani? I zakaj nisi obelezen na google maps?
>>62028456
jesan
>more
>najbolji hotel u dalmaciji
>blizu splita
>imaju neki paraglideri i takva smeca u stobrecu
>>62028374
znas imaju neki sto skupljaju zastavice, idi baci post na balk i na pol syria /sg/ general temu, da skupe ljudi crnu goru.
>>62028478
>
>
>
>
puca mi kurac
nije me više briga
jedem sladoled
>>62028478
Ne znam burazeru, radije bi u Istri ili negde drugde, ne bih voleo neki ustasa da me isprovocira kaj pricam na sumadijskom da moram da ga bijem
A i nesto ne volim taj kamenjar, nekako mi kao pustinja, nije gust kad se kupam, ja volim nesto ovako pic related, kupam se i gledam Itaku mesto Odisejevo i Kefaloniju mesto Eolovo u plavoj izmaglici
>>62028630
čekam te na granici pička ti materina
nećeš se ti meni ovdje kupat jel ti jasno
>>62028674
dolazim i ja pocetkom sledeceg meseca
ae sacekaj i mene pa da svi idemo na pivo moze?
jel ima ko da je u crikvenici? tu ja budem, možemo se ić skupa kupat i lovit vodene pokemone, bit ću od 1 avgusta do 12og
>>62028630
pa idi u grcku opet 4x je jeftinije a i nema hrvata